ANNEX

ENQUESTA

En aquell treball hem fet una enquesta anònima a seixanta persones escollides aleatoriament (entre el carrer i l'escola). L'enquesta tractava sobre el consum de l'oli en el dia a dia de les persones més grans de 20 anys. Els resultats els podreu veure amb precisió a la nostra exposició oral. A continuació adjuntem dues fotografies del dia que vam posar una "paradeta" al carrer perquè la gent fes allà l'enquesta. La nostra sensació després d'haver-la fet ha estat satisfactòria amb la  col·laboració per part de tothom. Gràcies a tots el que van participar!

Nosaltres a la parada

Señora fent l'enquesta














LES OLIVES CONFITADES DE L’AVI QUILDO

A continuació inclourem una recepta de com confitavem les olives uns anys enrere...

Podem fer aquesta recepta tractant les olives de tres maneres diferents:
-Picant les olives (és la manera més ràpida)
-Fent un tall amb un ganivet (triga una mica més que picant-les)
-Senceres (triga molt més que les altres en confitar-se)
ELABORACIÓ:
1.-Posem en un pot de vidre les olives amb aigua, s’han de separar les picades, les tallades i les senceres ja que cadascuna triga més o menys temps en confitar-se.
2.- Li canviem cada dia l’aigua durant nou dies. S’ha de deixar a un lloc que estigui a “sol i ombra”, és a dir, un lloc on durant el dia li doni el sol i al vespre l’ombra.
3.-Un cop passats els nou dies li afegim farigola, sajolida, fonoll, sal i si vol alguna pell de taronja o alls, depenent del gust final que vulguis que tingui.
4.- Per últim s’ha de guardar el pot en un lloc sec on no hi hagi molta llum, com un rebost o una habitació.
Olives confitades actualment

No hay comentarios:

Publicar un comentario