ENQUESTA
En aquell treball hem fet una enquesta anònima a seixanta persones escollides aleatoriament (entre el carrer i l'escola). L'enquesta tractava sobre el consum de l'oli en el dia a dia de les persones més grans de 20 anys. Els resultats els podreu veure amb precisió a la nostra exposició oral. A continuació adjuntem dues fotografies del dia que vam posar una "paradeta" al carrer perquè la gent fes allà l'enquesta. La nostra sensació després d'haver-la fet ha estat satisfactòria amb la col·laboració per part de tothom. Gràcies a tots el que van participar!
Nosaltres a la parada |
Señora fent l'enquesta |
LES
OLIVES CONFITADES DE L’AVI QUILDO
A continuació inclourem una recepta de com confitavem les olives uns anys enrere...
Podem fer aquesta recepta tractant les olives de tres maneres
diferents:
-Picant les olives (és la manera més ràpida)
-Fent un tall amb un ganivet (triga una mica
més que picant-les)
-Senceres (triga molt més que les altres en confitar-se)
ELABORACIÓ:
1.-Posem en un pot de vidre les olives amb
aigua, s’han de separar les picades, les tallades i les senceres ja que
cadascuna triga més o menys temps en confitar-se.
2.- Li canviem cada dia l’aigua durant nou
dies. S’ha de deixar a un lloc que estigui a “sol i ombra”, és a dir, un lloc
on durant el dia li doni el sol i al vespre l’ombra.
3.-Un cop passats els nou dies li afegim
farigola, sajolida, fonoll, sal i si vol alguna pell de taronja o alls,
depenent del gust final que vulguis que tingui.
4.- Per últim s’ha de guardar el pot en un
lloc sec on no hi hagi molta llum, com un rebost o una habitació.
No hay comentarios:
Publicar un comentario